Tilbake

Velkommen til Life; en faghandel med et bredt varesortiment av helsekostprodukter og mat/drikke.

Life er Nordens største helsekjede!

Life brenner for helsen til alle mennesker. Vi spiller en viktig rolle i folks innsats for å føle oss bra og finne balanse. Dette gjør vi med rundt 350 butikker i Sverige, Norge og Finland, et bredt spekter av helseprodukter, samt personlig helserådgivning i alle våre butikker.

Life er både i 2021 og 2022 sertifisert som et Great Place To Work®. Vi har mange ildsjeler i Life som er veldig stolte av å bidra med sin kunnskap og hjelpe folk med å finne helsebalansen i livet. Kulturen er preget av et sterkt fellesskap og et kjent miljø der hensynet til både kunden og kollegaen er i fokus.

Hos Life vil du finne et godt utvalg av økologiske matvarer & supermat, vitaminer & kosttilskudd, naturlige produkter til mor & barn, sportsernæring, te, økologisk og naturlig hudpleie, og mye mer.

Vi fører bl.a. produkter fra kjente merkevarer som Solaray, MSM, Kyolic, Eskio, A. Vogel, New Nordic, Lectinect, Helios, Supernature, Cocosa, BodyLab, Manna, Holle, Berit Nordstrand, Urban Veda, Weleda, Dr.Hauschka, Mad Hippie og Lifes egen merkevare Life Exclusive m.m.

Våre dyktige helsekostrådgivere er klare for å hjelpe og veilede deg!

Åpningstider
Mandag – Fredag: 10:00 – 20:00 | Lørdag: 10:00 – 18:00
Hjemmeside
Life
Sosiale medier

Atrium Senter

Åpningstider
Mandag – Fredag: 10:00 – 20:00 | Lørdag: 10:00 – 18:00
Enkelte butikker kan ha avvikende åpningstider. Se hver enkelt butikk for deres åpningstider.
Sosiale medier